VerandamakersBlogs

Kies je voor glas of polycarbonaat op het dak van jouw veranda?

De knoop is doorgehakt; je gaat een aluminium veranda of tuinkamer aanschaffen. Wanneer je contact opneemt met een bedrijf krijg je de vraag of je het dak van polycarbonaat of van glas wilt hebben. Uhm.. wat? Om je wegwijs te maken in deze keuze lichten wij in dit artikel graag toe wat de voor- en nadelen zijn van ieder type dakbedekking.

Lees verder

Deze uitbreidingen zijn mogelijk op jouw veranda

Wist jij dat er tal van mogelijkheden zijn om deze veranda of overkapping uit te breiden?! Hierdoor geniet jij het hele jaar door van jouw buitenverblijf. Benieuwd naar de mogelijkheden? We vertellen je er alles over in dit artikel.

Lees verder

Help! Ik heb condensvorming in mijn tuinkamer.

Condensvorming ontstaat doordat de lucht in jouw tuinkamer warmer is dan de lucht buiten. Er vormen zich dan kleine waterdruppeltjes die zichtbaar zijn op glazen schuifwanden en polycarbonaat dakplaten. In dit artikel vertellen we je hoe je de condensvorming kunt beperken.

Lees verder

Voordelen glazen schuifwand

Je tuinkamer, veranda of overkapping afsluiten met een glazen schuifwand neemt meerdere voordelen met zich mee. In dit artikel vertellen we je graag welke voordelen dit voor jou zijn.

Lees verder