VerandamakersVoordelen glazen schuifwand

Voordelen glazen schuifwand

Je tuinkamer, veranda of overkapping afsluiten met een glazen schuifwand neemt meerdere voordelen met zich mee. In dit artikel vertellen we je graag welke voordelen dit voor jou zijn. Mocht je nog twijfelen over het plaatsen van een glazen schuifwand, dan weten we zeker dat deze twijfels na het lezen hiervan verdwenen zijn. 

Het hele jaar van je tuin genieten

Vier seizoenen lang van je tuin genieten, wie wil dat nou niet?! Bij de eerste zonnestralen van het jaar zit je er heerlijk comfortabel bij achter het glas, tijdens de warme zomeravonden nog nét wat langer genieten van extra uurtjes buiten en in het najaar het buitenleven met een paar maanden verlengen. Zelf in de winter is het nog heerlijk vertoeven. Heater aan, warme chocomel erbij en genieten maar.

Geld besparen op je stookkosten

Geld besparen door middel van een glazen schuifwand? Ja echt! Door je tuinkamer of veranda af te sluiten met een glazen schuifwand houdt je de warmte binnenshuis langer vast en heeft het dus een isolerende werking. Natuurlijk wel alleen als je de glaswand gesloten houdt. Ook komt er minder kou naar binnen wanneer je gebruik maakt van de achterdeur in de koudere maanden. Je investeert dus niet alleen in een glazen schuifwand maar ook in je totale woning. 

Extra leefruimte zonder grote verbouwing

Wil je graag meer leefruimte in huis maar heb je geen zin in of budget voor een grote verbouwing? Door het plaatsen van een glaswand onder jouw overkapping of veranda creëer je een soort tweede huiskamer. Richt deze in met een mooie loungeset of hoge eettafel en you’re good to go. 

Het behouden van een open uitkijk op je tuin

Een fijn licht huis is wat we allemaal het liefst willen. Doordat de schuifwand uit glazen panelen bestaat weet je zeker dat elk beetje licht wat binnenkomt niet wordt geblokkeerd. Daarnaast behoudt je ook de doorkijk op de tuin. Zo houdt je de kinderen gemakkelijk in de gaten wanneer zij heerlijk aan het spelen zijn en zie je de hond vrolijk ravotten achter in je tuin. 

En? Hebben we je kunnen overtuigen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij komen graag vrijblijven bij je langs om de mogelijkheden te bespreken.