Leer ons kennenOVER ONS

https://www.verandamakers.nl/wp-content/uploads/2020/06/Wesley-Veranda-Makers.jpg

Ons werk is ons visitekaartje

Bij Verandamakers vind je ras-professionals die werken met uitsluitend hoogwaardige kwaliteitsproducten met een lange levensduur. Waarbij het bedieningsgemak groot is en de details af. Ga je voor Verandamakers, dan ga je voor een team dat van het eerste telefoontje tot de nazorg continue dezelfde hoge kwaliteit waarborgen. We zijn een klein bedrijf waarbij je van het begin tot het eind één aanspreekpunt hebt.

“Wij zien het iedere opdracht weer als een eer dat mensen hun huis aan ons toevertrouwen. Dat ze weten dat wij de overgang tussen huis en tuin met de grootst mogelijke zorg uitvoeren. Als de klant het wil, kunnen wij hen compleet ontzorgen. Van de fundering tot het aansluiten van de stroom. Onze veranda’s, tuinkamers en serres zijn onze visitekaartje, daar hoort men minstens tien verjaardagen positief over te moeten en willen uitweiden. Dat wij mensen dat extra woongenot kunnen geven, vinden wij het mooiste aan het vak. We zijn trots op ieder project wat we opleveren, groot én klein.”

Ook een veranda laten maken?

Een greep uit onze projecten

Bekijk hier foto’s van afgeleverde projecten zoals veranda’s, tuinkamers, glazen schuifwanden maar ook aanpassingen op bestaande situaties. Voor nog meer foto’s kijk op ons Facebook of Instagram kanaal.

Contact

+31 (0)24 2340007

+ 31 (0)24 2340007

Locatie

Binderskampweg 29 u35
6545 CA Nijmegen
(Let op, geen showroom)

Vraag gratis meer informatie aan