Verandamakers

Over ons

Ons werk is ons visitekaartje

Bij Verandamakers vind je ras-professionals die werken met uitsluitend hoogwaardige kwaliteitsproducten met een lange levensduur. Waarbij het bedieningsgemak groot is en de details af. Ga je voor Verandamakers, dan ga je voor een team dat van het eerste telefoontje tot de nazorg continue dezelfde hoge kwaliteit waarborgen. We zijn een klein bedrijf waarbij je van het begin tot het eind één aanspreekpunt hebt.

“Wij zien het iedere opdracht weer als een eer dat mensen hun huis aan ons toevertrouwen. Dat ze weten dat wij de overgang tussen huis en tuin met de grootst mogelijke zorg uitvoeren. Als de klant het wil, kunnen wij hen compleet ontzorgen. Van de fundering tot het aansluiten van de stroom. Onze veranda’s, tuinkamers en serres zijn onze visitekaartje, daar hoort men minstens tien verjaardagen positief over te moeten en willen uitweiden. Dat wij mensen dat extra woongenot kunnen geven, vinden wij het mooiste aan het vak. We zijn trots op ieder project wat we opleveren, groot én klein.” – Wesley, eigenaar Verandamakers

Neem contact met ons op

Volledig op maat gemaakt

Uitsluitend hoogwaardige producten

Eenvoudig uit te breiden

5 jaar garantie

Ook een veranda laten maken?

Een greep uit onze projecten

Bekijk hier een aantal van onze afgeleverde projecten, zoals veranda’s, tuinkamers, glazen schuifwanden maar ook aanpassingen op bestaande situaties. Nieuwsgierig naar meer van ons werk? Volg ons op Facebook en Instagram.

Verandamakers
Verandamakers
Verandamakers
Verandamakers
Verandamakers
Verandamakers
Verandamakers
Verandamakers

Wat zeggen anderen over ons

Bekijk al onze reviews op Google en Facebook

Wij staan voor je klaar!

Laat ons weten waar we je bij kunnen helpen.

Adres

Zesweg 178
6604 BP Wijchen

Contact

+31 (0)24 2340007

Klik of sleep bestanden naar dit veld om te uploaden. Je kunt tot 3 bestanden uploaden.