VerandamakersThuiswerken? Met een tuinkamer creëer je een fijne thuiswerkplek.

Thuiswerken? Met een tuinkamer creëer je een fijne thuiswerkplek.

Thuiswerken. Iets waar we in deze tijd bijna niet meer onderuit kunnen. Maar hoe voorkom je dat je afgeleid wordt door huishoudelijke taken of rondrennende kinderen? Niet iedereen heeft een kamer in huis over om deze rustige plek te creëren. Een tuinkamer biedt hierin de uitkomst! Waarom? Dat vertellen we je maar al te graag in dit artikel.

Wat is een tuinkamer?

Door een terrasoverkapping of veranda af te sluiten met voor- en zijwanden creëer je een tuinkamer. Met deze ruimte is dan ineens zo veel meer mogelijk! Zo kun je er buiten de zonnige zomerdagen ook heerlijk vertoeven wanneer de temparturen dalen. Ook ben je beschut tegen wind en neerslag. Met een heater kun je er zelf in de winter aangenaam zitten. Stijgt de tempartuur in het voorjaar en laat de zon zich weer zien? Dan schuif je eenvoudig de wanden open en werk je heerlijk in de buitenlucht.

Een boost voor je productiviteit

 In de meeste gevallen bestaat een tuinkamer uit veel glas. Hierdoor heb je volledige uitkijk op de tuin. Het zien van al het groen geeft waarschijnlijk meer rust en inspiratie dan de rommelige keukentafel of dat ene plekje op zolder dat nog over is. Ook geeft daglicht je meer energie dan kunstmatig licht. Een echte boost voor je productiviteit dus!

Volledig aan te passen naar ieder seizoen

Belangrijk om te vermelden is dat een tuinkamer in de regel niet volledig geïsoleerd is. Waar het in de winter fris is, kan het in de zomer weer erg warm worden. Dit is eenvoudig aan te passen door in de winter gebruik te maken van een heater. In de zomer biedt onze boven- en onderdakzonwering of screens mogelijkheden.

Zin om aan de slag te gaan?

Ben je benieuwd of wij deze heerlijke thuiswerkplek bij jou kunnen realiseren? We komen graag vrijblijvend bij je langs. Neem contact met ons op en we plannen een afspraak met je in.