VerandamakersDit zijn de voordelen van verlichting in jouw veranda of tuinkamer!

Dit zijn de voordelen van verlichting in jouw veranda of tuinkamer!

Met onze ingebouwde led verlichting in jouw veranda of tuinkamer geniet jij optimaal van deze extra leefruimte. In dit artikel vertellen we je graag over de voordelen van verlichting in jouw veranda of tuinkamer.

 

Genieten tot in de late avonduurtjes

De zon zakt weg achter de bomen. Je zit nog heerlijk met een stel vrienden te borrelen onder jouw terrasoverkapping. De temperatuur is aangenaam dus naar binnen gaan is zonde. Gelukkig heb jij gekozen voor ingebouwde led verlichting in jouw veranda. Met één druk op de knop verlicht jij de volledige veranda of tuinkamer en houdt niets deze gezellige avond nog tegen.

 

Af te stemmen naar iedere gelegenheid

Wanneer je kiest voor onze ingebouwde led verlichting, ontvang je hierbij ook een afstandsbediening. Met deze afstandsbediening kun je eenvoudig de verlichting dimmen of juist feller zetten. Zo creëer je een gezellige intieme sfeer met gedimd licht en kun je bij feller licht iedere letter in je boek goed lezen of de overkapping gebruiken om tot laat onder te klussen.

 

Licht in ieder hoekje van de veranda

Bij het inmeten van de veranda bekijken we hoeveel spots er nodig zijn om het geheel goed te kunnen verlichten. Het voordeel van ingebouwde spots is dan ook dat de volledige breedte en diepte wordt verlicht. Dit is vaak niet het geval wanneer je enkel verlichting aan de muur hebt hangen.

 

Wil je meer weten over onze verlichting? Neem dan gerust contact met ons op.