Producten van Veranda MakersZONWERING

Waarom kiezen voor zonwering?

https://www.verandamakers.nl/wp-content/uploads/2020/06/Zonwering-Veranda-Makers2.jpg

De zon; de meeste tijd kunnen we hier enorm van genieten. Maar soms wil je liever wat schaduw. Wanneer het binnen te warm wordt bijvoorbeeld of wanneer je achter een scherm werkt. Dan is de juiste zonwering erg belangrijk. Wil jij niet zozeer de warmte tegenhouden maar wel het licht? Juist de binnentemperatuur kunnen reguleren? Of met name uit de wind en in de schaduw zitten?

“Wij hebben drie types die ieder hun eigen kenmerken en kwaliteiten hebben.
Zo hebben we onderdak en bovendak zonwering en windvaste screens. Wanneer je de zonwering onder het dak bevestigd is het doek uit weer en wind en heeft het minder te lijden. Hierdoor blijft het langer schoon en mooi. Dit houdt wel minder de warmte tegen.
Bij bovendak zonwering is het belangrijkste voordeel dat het optimaal de zon weert. Bovendien kan de zonwering buiten het dak uit steken. Daardoor kun je ook aan de zijkanten en voorzijde van bijvoorbeeld jouw veranda nog extra schaduw creëren.
Zoals de naam al doet vermoeden heeft de wind weinig grip op onze windvaste screens. Een strakke en moderne manier om de zon te weren en klapperen van het doek te voorkomen. Vraag gerust welke zonwering het beste bij jouw wensen past.”

Ook zonwering laten plaatsen?

Onze Zonwering kenmerken:

✓ Volledig op maat gemaakt
✓ Onderdakzonwering, bovendakzonwering en windvaste screens
✓ Hoogste kwaliteit zonwering van Nederlandse en Duitse makelij
✓ 5 jaar garantie

https://www.verandamakers.nl/wp-content/uploads/2020/06/Zonwering-Veranda-Makers3.jpg
https://www.verandamakers.nl/wp-content/uploads/2020/07/Zonwering-profiel.png

Onder- en bovendak zonwering

Onze onder- en bovendak zonwering systemen worden vervaardigd uit de hoogst mogelijke kwaliteit doek, aluminium en dragen het keurmerk QUALICOAT. Dit garandeert een kleurechtheid van minstens 10 jaar. Door gebruik te maken van dik aluminium en extreem sterke veerspanning zal zelfs bij grote oppervlaktes het doek minimaal doorhangen. Het zonweringsdoek is in zeer veel designs leverbaar en daardoor passend in elke situatie en voor elke smaak!

Windvast veranda screen

Last van laagstaande zon, wind of wartme? Dit kan je naar eigen wens regelen door één druk op de knop. Het windvaste veranda screen van Veranda Makers kan je in elke positie plaatsen. Hierdoor creëer je altijd een aangename plek en kan je optimaal genieten van jouw veranda of tuinkamer.

https://www.verandamakers.nl/wp-content/uploads/2020/06/verticaal-screen-zonwering-scherm-veranda.c7127d-1-e1595515943849.jpeg

Zonwering

Bekijk hier zonwering wanneer deze open of gesloten is.

Een greep uit onze projecten

Bekijk hier foto’s van afgeleverde projecten zoals veranda’s, tuinkamers, glazen schuifwanden maar ook aanpassingen op bestaande situaties. Voor nog meer foto’s kijk op ons Facebook of Instagram kanaal.

Contact

+31 (0)24 2340007

Locatie

Binderskampweg 29 u35
6545 CA Nijmegen
(Let op, geen showroom)

Vraag gratis meer informatie aan