Meesters in zonwering

Overal waar mensen wonen en werken, vind je de producten van Sunmaster, meesters in zonwering. Onze collectie bestaat uit productgroepen: knikarmschermen, screens, rolluiken en het buitenleven programma. Kwaliteitsproducten die bescherming bieden tegen tegenzonlicht. Ze zorgen voor een comfortabel buitenleven én voor een aangenaam binnenklimaat. 

Ontwerp en productie in eigen beheer

Ontwerpen, testen en fabriceren van al onze producten doen we in eigen beheer. Uiteraard met sterke, duurzame en betrouwbare materialen. Je kan er dus op vertrouwen dat jouw zonwering goed werkt en lang meegaat. En mocht er toch iets aan de hand zijn, dan kan je rekenen op de service van Welgraven Montage. Zij hebben namelijk alle kennis van onze producten. 


Knikarmschermen: zonneschermen voor je terras

Je hebt een heerlijk terras waar je graag voluit van geniet. Een knikarmscherm van Sunmaster brengt weldadige schaduw, met behoud van ruimte en bewegingsvrijheid. Sunmaster biedt volop keuze. Je vindt dus altijd een knikarmscherm dat past bij jou en jouw huis.


Screens: comfort met de beste materialen

Voelt jouw huis of kantoor soms als een broeikas? Schiet de binnentemperatuur bij warm weer pijlsnel in het rood? Met screens houd je tot wel 90% warmte en zonlicht tegen. Effectiever kun jij je huis – én je hoofd – niet koel houden. Screens zijn vrijwel overal eenvoudig te monteren. Wil jij de beste screens op de markt? Kies voor een Sunmaster-product. Wij zijn de uitvinder van screens!


Rolluiken voor jouw huis of kantoor

Isolatie, veiligheid, privacy … rolluiken bieden het allemaal. Sunmaster levert rolluiken in uiteenlopende maten, kleuren en bedieningen. We maken deze in eigen huis, vakkundig en met de beste materialen. Klaar voor jarenlang probleemloos gebruik. Ook voor jouw huis is er een geschikt Sunmaster-rolluik. En het mooie is: ze zien er ook nog eens heel elegant uit!Elegance pergolazonwering 

Schaduw in overvloed met deze vrijstaande Elegance pergolazonwering. Stijlvol uitgevoerd, technisch vooruitstrevend en met een acryldoek naar keuze. Voor een schaduwrijk terras om heerlijk te genieten.

Maximaal 60 m² overspanning

De pergolazonwering Elegance heeft een maximale breedte van 6 meter. Vanaf 5 meter wordt de zonwering uitgevoerd met een staaldraad voor geleiding van het doek. In gekoppelde uitvoering kan je met deze zonwering liefst 60 m² overspannen. De maximale uitval tot de palen is 5 meter (inclusief overstek: 6 meter). De achterzijde van de wordt bevestigd tegen de muur, de voorkant wordt gedragen door aluminium palen. De hellingshoek van minimaal 14 graden voorkomt waterzakken in het doek.

Leverbaar in elke RAL-kleur

De Elegance pergolazonwering is leverbaar in elke RAL-kleur.


Bent u geïnteresseerd in onze producten en wilt u graag advies aan huis? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Like ons op facebook en volg ons op instagram!