Like ons op facebook en volg ons op instagram!


GUMAX BETAALBARE OVERKAPPINGEN

Een terrasoverkapping van Gumax® in uw tuin? Het vergroot de mogelijkheden van uw buitenleven enorm en het geeft veel plezier en gemak in uw tuin. Onze overkappingen zijn van goede kwaliteit en u heeft een grote keuze aan prachtige stijlen, kleuren en verschillende dak soorten. Gumax® terrasoverkappingen zijn al jaren toonaangevend op het gebied van voordelige aluminium overkappingen. U kunt met een Gumax® terrasoverkapping enorm genieten van uw tuin in alle weersomstandigheden. Daarnaast kunt u er ook voor kiezen om uw Gumax® terrasoverkapping uit te breiden en daarin heeft u ook verschillende mogelijkheden. Zo biedt Gumax® u de optie om uw overdekte terras geheel af te sluiten met glazen schuifwanden. Zo geniet u van een extra leefruimte bij uw woning.

Kwaliteit terrasoverkappingen geheel naar eigen wens

Gumax® terrasoverkappingen zijn voorzien van een CE-keurmerk en voldoen aan de Europese bouwnormen. Elke constructie is bestand tegen zeer extreme weersomstandigheden.

Met prachtige stijlen, diverse kleuren en verschillende soorten dakplaten biedt Gumax® u altijd een passende manier om uw eigen tuin te verrijken, geheel naar eigen wens.

Keuze uit 2 stijlen, modern en klassiek

Leverbaar in de kleuren mat creme RAL9001 structuur en mat antraciet RAL7016 structuur

Keuze uit glas of polycarbonaat dakbedekking

Snel geplaatst, uit voorraad leverbaar

standaard stalen strip in dakgoot voor extra stevigheid

CE Goedgekeurd

Tot 6 meter op 2 staanders!

Volledig uit te breiden naar tuinkamer met glaswanden, kozijnen of spie

5 jaar fabrieksgarantie


Onderstaande prijzen zijn inclusief montage binnen een straal van 50km rondom WijchenBent u geïnteresseerd in onze producten en wilt u graag advies aan huis? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.